Coronavirus, Trump: „ Covid-19 puțin mai periculos decât gripa”

Președintele Statelor Unite, de ceva timp este foarte sceptic cu privire la pericolele potențiale ale răspândirii virusul Covid-19 . Deja acum câteva săptămâni, de fapt, Donald Trump a spus: „Nu va fi nicio urgență și nu sunt îngrijorat, este un virus care va dispărea spontan odată cu căldura”. Aceasta este o ipoteză pe care știința nu a putut-o confirma până acum.

De parcă acest lucru nu ar fi fost suficient, Donald Trump a exclus în ultimele zile posibilitatea de a adopta restricții pentru a limita infecția și, pe Twitter, a zguduit câteva date: „Anul trecut, 37 de mii de americani au murit din cauza influenței comune. Media anuală variază între 27 de mii și 70 de mii de cazuri. Nimic nu va fi închis, viața și economia continuă. În acest moment, există doar 546 de cazuri confirmate de coronavirus , cu 22 de decese. Gândiți -vă la asta. “

Citește și Ministrul Sănătății din Marea Britanie, Dorries, a fost diagnosticată cu coronavirus

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.