Coronavirus, Trump închide Statele Unite: „STOP călătoriilor în Europa timp de o lună”

„STOP călătoriilor în Europa timp de o lună”. Decizia a fost luată de președintele SUA, Donald Trump, în încercarea de a opri răspândirea coronavirusului. ” Voi pune întotdeauna pe primul loc bunăstarea Americii ” , a declarat Trump într-un discurs din cadrul Oficiului Oval. „ Aceste restricții vor fi adaptate condițiilor în viguare ” , a adăugat președintele.

Citește și Coronavirus în Italia: 12.462 de cazuri și 827 de decese

Singura excepție îi va viza cetățenii americani, supuși supravegherii medicale și călătorilor din Marea Britanie. La scurt timp după anunțul său televizat, Trump a precizat într-un tweet că interdicția „oprește persoanele și nu produselor”. Măsura va fi în vigoare de vineri de la miezul nopții și care se va aplica și „străinilor care au fost în cele 26 de țări care au încheiat acorduri privind frontierele deschise între ele în ultimele 14 zile”, a spus Casa Albă pe Twitter, făcând aluzie la spațiul Schengen.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.