Coronavirus, Trump încalcă starea de asediu și amenință să-l concedieze pe Fauci

Președintele SUA, Donald Trump, care face turnee în Statele Unite înainte de alegerile prezidențiale de mâine și a amenințat că îl va concedia virologul numărul unu, șeful grupului de lucru împotriva coronavirusului de la Casa Albă, Anthony Fauci.

În încălcarea regulilor  impuse în Florida pentru a contracara valurile cazurilor Covid-19 (care stipulează că nu se poate ieși după miezul nopții), Trump a răspuns unui slogan cântat de susținătorii săi care au repetat „Afară Fauci” : “Nu spune nimănui, dar lăsați-mă să aștept după alegeri. Mulțumesc pentru sfaturi.”

Citește și Atacul la Nisa, cine era mama a celor trei copii uciși în catedrală: „Spune-le copiilor mei că îi iubesc”

Vorbind mulțimii de pe aeroportul Opa-Locka din Miami, Trump și-a apărat apoi coordinarea pandemiei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.