Coronavirus, Trump: “Harry și Meghan trebuie să-și plătească singuri securitatea”

Harry și Meghan „trebuie să-și plătească singuri protecția” în Statele Unite. Cu o puțină eleganță, președintele american Donald Trump a scris pe Twitter după ce mass-media a raportat că ducii de Sussex s-au mutat la Los Angeles împreună cu mama ei.

“Sunt un mare prieten și admirator al reginei și al Regatului Unit. S-a relatat că Harry și Meghan părăsiseră Regatul pentru locui definitiv în Canada. Acum au părăsit Canada pentru SUA, însă SUA nu le  vor plăti protecția lor. Trebuie să plătească! “, a replicat pe Twitter președintele, după ce revista People a raportat știrea sosirii lui Harry și Meghan în California , de la o sursă anonimă.  Un articol din Daily Mail a speculat apoi că cuplul ar putea cere Statelor Unite să plătească costurile de securitate. Cu toate acestea, cei doi  au lămurit că nu vor să ceară nimic Washingtonului   “Ducele și ducesa de Sussex nu au nicio intenție să ceară guvernului american costuri de securitate. Au fost încheiate acorduri finanțate în mod privat”, se arată într-un comunicat.

Dysney a anunțat că Meghan, actrița și cetățeanul american, va fi vocea narativă a documentarului „Elefantul”. Nu este clar dacă proiectul va continua în mijlocul unei crize de coronavirus. Harry și Meghan își vor înceta oficial îndatoririle regale pe 31 martie. Conform rapoartelor presei, ducilor de Sussex nu îl plac foarte mult pe Trump. Iar la nunta lor, alegerea de a nu invita politicienii ar fi fost un truc pentru a evita prezența președintelui american.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.