Coronavirus, Trump: ”Fără acțiunile mele în SUA, riscăm 2,2 milioane de morți”

„Dacă nu aș fi făcut nimic, 2,2 milioane de oameni ar fi putut muri” în Statele Unite din cauza coronavirusului. „Suntem în război împotriva unui dușman invizibil și ne apropiem de victorie”, a declarat președintele american, Donald Trump,  în timpul unui interviu telefonic în transmisiunea tv  „Fox and friends” pe Fox News.

Trump a spus ieri că dacă numărul morților rămâne în limita a 200.000, „va însemna că am făcut o treabă bună”. Întrebat despre posibilitatea extinderii liniilor directoare federale actuale dincolo de 30 aprilie, după prelungirea de două săptămâni anunțată ieri, el a răspuns: „Îmi voi folosi capul, dar mă voi baza pe experți”, a declarat Trump. „Cel mai rău lucru pe care îl putem face este să declarăm victoria și să nu avem o victorie”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.