Coronavirus, Trump evocă „repercusiuni ” împotriva Chinei

Coronavirus, Trump evocă „repercusiuni ” împotriva Chinei

Președintele american Donald Trump a menționat posibilitatea „repercusiunilor” împotriva Chinei pentru modul în care a gestionat coronavirusul .

Citește și  Coronavirus, peste 10.000 de decese la nivel mondial

“Ar fi fost mult mai bine dacă am fi știut cum stau lucrurile cu luni înainte… am fi putut conține epidemia. Din cauza lor  lumea plătește și va plăti un preț foarte mare pentru ceea ce au făcut”, a adăugat magnatul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.