Coronavirus, Trump: ”Cuomo cerșește ajutor și acum pare să își dorească independența”

Donald Trump a răspuns guvernatorului din New York, Andrew Cuomo, care l-a acuzat că ar fi vrut să acționeze ca monarh în problema redeschiderii fabricilor.

“Cuomo sună în fiecare zi, chiar și în fiecare oră, cerșind pentru toate, pentru lucrurile care în mare parte sunt responsabilitatea statului, cum ar fi noi spitale, paturi, aparate pulmonare, etc. Am făcut totul pentru el și acum se pare că își dorește independența. Nu se va întâmpla “, a scris Trump pe Twitter.

Coronavirus ? Putin a tușit la începutul summitului. Kremlin: ”Nu are nimic”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.