Coronavirus, Trump: „Am putea avea 80-90 de mii de morți în SUA”

Președintele american Donald Trump și-a mărit proiecția privind numărul deceselor totale de coronavirus din Statele Unite la 80-90 de mii.  În timpul unei transmisiuni de pe Fox News, Trump a crescut apoi numărul morților cauzate de coronavirus, lansat în urmă cu câteva săptămâni cu peste 20.000 de decese.

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat  1.450 de decese cauzate de coronavirus . Acest lucru rezultă din datele Universității Johns Hopkins. Totalul cazurilor din SUA este de 1,15 milioane și 67.674 de morți.

Nu doar coronavirus. SUA a fost invadată de viespile killer care decapitează albinele

Coronavirus: fumatul protejează împotriva Covid-19? Ipoteza unui studiu francez

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.