Coronavirus trimite în KO revista Playboy: nu se va mai găsi de vânzare în SUA

Playboy își încetează ediția tipărită în SUA din cauza coronavirusului, care a dat lovitura finală unei crize de vânzări. Acest lucru a a fost anunțat de istorica revista , prima revistă erotică din lume care a jucat și un rol în mișcarea revoluției sexuale.

Citește și Urină de vacă împotriva coronavirusului: ritualul șoc din India

Ultimul număr al revistei Playboy, care a avut probleme de rentabilitate de ani buni și și-a redus constant publicațiile după moartea fondatorului său Hugh Hefner în 2017, va fi lansat în primăvară. Revista își va păstra versiunea digitală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.