Coronavirus, trimisul ONU în Siria: ” Încetați focul imediat !”

Trimisul special al Națiunilor Unite pentru Siria, Geir Pedersen, a făcut un apel pentru „un încetarea imediată a focului” pentru a ajuta la concentrarea „tuturor eforturilor de eliminare a coronavirusului”.

Citește și Klaus Iohannis anunță carantină totală în România! Românii nu mai au voie să iasă din casă decât pentru urgență

Diplomatul s-a referit la cuvintele secretarului general al Organizației Națiunilor Unite, Antonio Guterres, care a cerut un „o încetare a focului la nivel mondial” pentru a direcționa eforturile de combatere a răspândirii Covid-19. Cu o postare  pe Twitter, Pedersen a solicitat, de asemenea, „eliberarea tuturor deținuților și a persoanelor răpite în Siria”, invitând să li se acorde „îngrijiri medicale”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.