Coronavirus, tragicul bilanț la deceselor în Italia: 79 de morți

Coronavirusul continuă să sperie : în timp ce în China s-au înregistrat 119 de noi cazuri și 38 de decese, în Italia un copil de 20 de zile din provincia Bergamo a fost rezultat pozitiv.

Citește și O fetiță de un an a fost infectată cu coronavirus în Italia: este în stare gravă

Ziua de ieri a marcat două înregistrări record: cel mai mare număr de victime într-o zi de la începutul răspândirii virusului, 27, cu 52% mai mult decât ieri, pentru un total de 79. Persoanele rezultate pozitivele la coronavirus au crescut la 2.263, în timp ce cele vindecate la 160.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.