Coronavirus, tragedie în Spania: un antrenor de fotbal pentru tineret a murit la doar 21 de ani

Francisco Garcia , antrenorul de fotbal pentru tineret al Atletico Portada Alta , un club de fotbal din Málaga , a murit ieri seară în orașul andaluz. Tânărul de 21 de ani a fost infectat cu coronavirus având mai multe probleme de sănătate. În Andaluzia, acesta este al șaselea deces.

Citește și Coronavirus, Spania: 8.744 infectați și 297 morți

Atletico Portada Alta a dorit să-i aducă un ultim omagiu lui Garcia pe profilul său de Facebook : „Era un băiat puternic își iubea meseria și îi iubea pe copiii pe care îi antrena ca și cum ar fi fost ai lui. Dorim să ne exprimăm cele mai profunde condoleanțe familiei, prietenilor și rudelor antrenorului nostru Francesco Garcia care ne-a părăsit. Și acum ce facem fără tine, Francis? se citește în postarea publicată de compania andaluză pe rețelele de socializare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.