Coronavirus, Thomas a murit la 27 de ani: acum zece zile devenise tată pentru a doua oară

Era perfect sănătos și abia acum zece zile și-a întâlnit cel de-al doilea fiu. Apoi, la scurt timp după aceea, au ajuns și primele simptome ale Coronavirusului care nu i-au lăsat nicio speranță. Thomas Davies a murit ieri și se numără printre cele mai tinere victime din Europa ale pandemiei care a măturat Marea Britanie ca un tsunami. S-a simțit rău vinerea trecută în timpul deplasării sale finale la Albion Inn din Bangor , Țara Galilor de Nord. Începuse să manifeste tuse și febră , cu durerile tipice ale gripei și transpirația rece.

„Am considerat că a fost doar o răceală” a declarat sora sa, Sian Shears ziarelor locale.  Thomas plecase la culcare și nu s-a mai trezit.  După ce a fost transferat de urgență la spital, medicii nu au mai avut ce să-i facă și au fost nevoiță să-i constate decesul.

“Nu a avut niciodată probleme de sănătate. Nu a fumat niciodată. A devenit tată pentru a doua oară acum 10 zile.  Trebuie să rămâneți acasă, acest virus ne distruge.” Niciunul dintre membrii familiei nu au mai reușit să-l salute pentru ultima dată.

Citește și Tragedie în tragedie: internat pentru cancer, descoperă că are coronavirus și se spânzură

“Trebuie să stăm la doi metri distanță. Nici măcar nu o pot consola pe soția lui  și pe cei mici”, a spus mama lui Thomas, Mandy. Asteptam acum rezultatele tamponului la care a fost supus pentru a confirma cauza decesului. Tânărul galez de 27 de ani este printre cei mai tineri care au murit după ce a contractat infecția.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.