Coronavirus, teza conspirației: „Totul era pregătit pentru implantarea microcipurilor, Bill Gates știa totul”

Pentru Marat Safin, fost jucător de tenis și azi politician rus, pandemia coronavirusului este o adevărată conspirație internațională. Fostul număr 1 al ATP, fost parlamentar în Rusia a declarat despre răspândirea Covid-19 și nu are nicio îndoială: „A fost pregătit pentru a implanta microcipuri oamenilor. În 2015, Bill Gates a spus că va exista o pandemie. Nu cred că a fost o ghicitoare. Toți știau și toată lumea se pregătea. ”

Tezele „conspirației” cu privire la coronavirus au fost lansate de Marat Safin, membru al Rusiei Unite (partidul lui Vladimir Putin), în timpul unui live pe Instagram în direct cu ziarul sportiv Sports.ru. „Cu cel puțin două săptămâni înainte ca virusul să fie cunoscut de lume, au fost efectuate simulări la Forumul Economic Mondial din Davos. Acum oamenii intră în panică, cred că tot ceea ce spune televiziunea și vor fi vaccinați cu microcipul “- a explicat Safin -”

”Conspiratorii nu sunt conducătorii politici, există oameni mult mai puternici decât ei. Adică cine gestionează cu adevărat banii, ei sunt proprietarii lumii. Un guvern global la umbră? Numeste-l ce vrei. Totuși, acestea nu sunt lucruri pe care le inventez: este scris totul pe internet … ».

Bill Gates, declarație șoc: „O pandemie la fiecare 20 de ani”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.