Coronavirus, Tenerife: o mie de oameni se află în carantină într-un hotel

O mie de oameni au fost puși în carantină în hotelul H10 Costa Adejie Palace, din orașul Adejie, unde și un medic italian a rezultat pozitiv la testul de coronavirus din Tenerife unde a fost cazat cu soția sa, scrie Diario de Avisos .

Citește și Iman avea doar un an și jumătate: a murit de frig într-o tabără de refugiați din Siria

Polițiștii și forțele de ordine împiedică oamenii să plece din hotel, precum și personalul din afară să intre în complexul turistic.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.