Coronavirus, Tedros (OMS): pandemia accelerează

Pandemia coronavirusului accelerează. Este avertismentul lansat de Organizația Mondială a Sănătății.

Ieri s-au înregistrate 150 de mii de noi cazuri de infecție, cel mai mare într-o singură zi  de la începutul pandemiei, jumătate în America.

Un deal s-a prăbușit peste un întreg sat din Coasta de Fildeș: 13 morți printre care femei și copii

„Lumea se află într-o fază nouă și periculoasă”, a declarat directorul general OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus cu  sediul Geneva. „Virusul se răspândește rapid, este încă mortal și multe persoane sunt încă în pericol”.

În prezent, în lume există 8,53 milioane de persoane infectate și 453,834 de morți. Tedros a cerut să mențină distanțarea socială și „extremă atenție”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.