Coronavirus, teatrele rămân închise pe Broadway cel puțin până la începutul anului 2021

Situația dramatică legată de urgența coronavirusului nu a lovit doar  în micile teatre, dar și în cele mai mari și celebre cele din întreaga lume. Pe Broadway , în inima New York-ului , teatrele istorice vor rămâne închise cel puțin până la începutul anului 2021 .

Cernobâl, după 34 de ani au fost publicate documentele secrete care aruncă lumina asupra dezastrului

Potrivit Independent, toți cei care și-au cumpărat biletele până pe 3 ianuarie 2021, vor fi rambursați. Spectatorii au fost fără îndoială dezamăgiți, dar există și o veste și mai proastă: închiderea teatrelor până în ianuarie 2021 ar putea fi o prognoză mult prea optimistă. Mulți virologi și epidemiologi experți din Statele Unite, având în vedere noile focare, au avertizat : „Riscul de noi focare este real,  riscăm să ne trezim într-o urgență și mai gravă și, în acest caz, închiderea  teatrelor ar putea dura tot anul 2021 ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.