Coronavirus, tatăl lui Boris Johnson împotriva fiului său : „Dacă vreau o să merg la cârciumă”

Stanley Johnson, în vârstă de 79 de ani, fost europarlamentar conservator și tatăl premierului britanic Boris Johnson, a comentat situația de urgență Coronavirus din Marea Britanie și a rostit o frază șocantă. Ignorând recomandările guvernului britanic de a opri epidemia, tatăl lui Boris Johnson a decis că oricum va merge la cârciumă, dacă vrea.

O declarație emisă  în emisiunea „This morning” la Itv, care a creat o indignare puternică.

Citește și Coronavirus SUA, toate cele 50 de state sunt afectate: 118 morți și peste șase mii infectați

„Bineînțeles că voi merge la cârciumă dacă  voi dori ”, a vorbit Stanley Johnson în vârstă de 79 de ani, în timpul interviului de azi, miercuri, 18 martie. Ieri, premierul britanic a cerut cetățenilor să „evite localurile, cluburile, teatrele și alte locuri publice similare”.

Recomandarea a fost deosebit de importantă pentru persoanele în vârstă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.