Coronavirus Sydney, în ciuda interdicțiilor, mii de persoane au invadat plajele

Coronavirusul din Sydney nu este suficient pentru a intimida australienii. Duminică, 5 aprilie, mii de persoane au decis să aglomereze Manly Beach. Poliția a fost obligată să închidă zeci kilometri de coastă pentru a evita restricțiile ulterioare.

Revenirea la o viață normală este speranța tuturor, dar se pare că în Australia nu se renunță la plimbarea clasică pe plajă chiar și pe vremea coronavirusului.

Coronavirus, peste 1,2 milioane de cazuri la nivel mondial

Kilometri de plajă au fost închise, dar nu înainte de intervenția forțelor de ordine. Grupuri de oameni s-au adunat în jurul orei 11 dimineața, încălcând astfel regulile care interzic ieșirea de casă  și distanța de cel puțin un metru și jumătate

Dar asta nu este totul, pentru că lipsa responsabilității s-a extins și la Rochedale, o suburbie din Brisbane , unde poliția s-a oprit și a amendat aproximativ 150 de vehicule care intenționau să participe la un miting, evident încălcând multe interdicții și restricții.

Coronavirus: pentru fiecare caz confirmat, mai sunt alți 5-10 pozitivi în jur

Au fost aplicate zeci de amenzi în valoare de 1334 de dolari chiar dacă unii dintre ei au încercat să fugă, au fost prinși imediat  și amendați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.