Coronavirus, Suedia a înțeles : „A fost destul, e timpul să ne pregătim pentru miile de morți”

Statisticile obligă Suedia să schimbe strategia împotriva Covid-19. Acum, guvernul intenționează să înceapă închiderea iar guvernul social-democrat gata să sară peste  Parlament pentru a introduce măsuri excepționale.

Suedia, restaurantele și birourile deschise și transportul public se desfășoară normal

În Suedia, epidemia de coronavirus crește mai repede decât în ​​oricare altă parte din Scandinavia (peste 6400 infecții și 333 de decese) și s-au început presiunile asupra guvernului pentru a pune restricții : închiderea școlilor, restaurantelor și barurilor  pentru a limita contactele , bazându-se pe responsabilitatea indivizilor. Într-un interviu acordat ziarului Dagens Nyheter, premierul Ștefan Lofven a reiterat că nu dorește să supraîncărce sistemul de sănătate, dar a recunoscut că „trebuie să ne pregătim pentru miile de morți”.

Suedia spune nu blocajului, dar experții avertizează: „5 milioane de cazuri până în aprilie”

Pentru liderul social-democrat, criza va continua luni întregi și, prin urmare, „ este important să avem disciplină ”, de exemplu să nu vizitați rudele mai în vârstă sau să vă spălați des pe mâini. Și cu privire la restricțiile altor țări: “Toți decid cum să procedeze pentru distanțarea socială și pentru consolidarea sistemului de sănătate . Noi o facem în  mod diferit. ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.