Coronavirus, SUA: „Vrem mai multe informații din China”

Washingtonul dorește mai multe informații de la Beijing și este „îngrijorat” cu privire la ancheta OMS din China privind originea coronavirusului.

Citește și Ancheta OMS în China, misterul nașterii lui Covid: „Originea este animală, dar nu știm care”

Aceasta susține Casa Albă. O echipă de experți din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății s-a dus recent la Wuhan, primul oraș focar din Covid-19 din lume, tocmai pentru a-i înțelege originea, dar, a explicat directorul general Tedros Adhanom Ghebreyesus, „fiecare ipoteză rămâne deschisă”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.