Coronavirus SUA, un mort la fiecare 44 de secunde

Coronavirus în SUA. În aprilie, un american a murit la fiecare 44 de secunde. Acesta este contul postului CNN. Conform datelor de la Universitatea Johns Hopkins, cazurile din Statele Unite au ajuns la 1,13 milioane, iar decesele de 66.368. Au fost efectuate  6,81 milioane de teste pe o populație de 330 de milioane de oameni.

Cel mai afectat stat este cel din New York, cu 318.134 cazuri și 24.035 de decese.

Coronavirus, intelligence anglo-saxonă: China a ascuns dovezile

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.