Coronavirus SUA, Trump ”Dacă China este vinovată, va plăti consecințele”

Aceasta fostdeclarație președintelui Donald Trump în timpul conferințe de presă de la Casa Albă. Magnatul a argumentat despre datele de la Beijing privind virusul, confirmând  că investigațiile cu privire la ceea ce s-a întâmplat la Wuhan sunt în desfășurar. Dar nu numai atât, președintele american a confirmat și faptul că unele state se vor redeschide în curând, iar  Florida, plajele au fost luate cu asalt după scest anunț.

Între timp, potrivit raportului de la Universitatea Johns Hopkins, numărul mortilor coronavirusului din Statele Unite a crescut cu 1.891 de cazuri în ultimele 24 de ore, ajungând astfel la 38.664. Universitatea Johns Hopkins a confirmat astfel în total sunt  732,197 de infecții în Statele Unite fiind țara cu  cel mai mare număr de cazuri pozitive și de decese din lume.

Coronavirus, 20 de infectați din cauza unui document prezentat președinției afgane

Rata de deces în Statele Unite este de 11,24 la 100.000 de locuitori, comparativ cu 0,33 la 100.000 din China. Dar Trump nu crede bilanțul raportat de autoritătățile din Beijing.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.