Coronavirus SUA: ”Săptămâna aceasta va fi ca Pearl Harbor”

Coronavirus SUA: ”Săptămâna aceasta va fi ca Pearl Harbor”

Săptămâna care urmează va fi „cea mai grea și mai tristă” din viața majorității americanilor. Acest lucru a fost declarat de vice-amiralul Jerome Adams, un purtător de cuvânt al problemelor de sănătate publică din cadrul guvernului federal american, care a citat Pearl Harbor și 11 septembrie.

Coronavirus Marea Britanie: 621 decese în 24 de ore

“Vreau ca americanii să înțeleagă – a spus el duminică pentru Fox News – că săptămâna viitoare va extrem de grea. ” Potrivit Universității Johns Hopkins, numărul mortilor din țară a depășit astăzi 8500 cu peste 312.000 pozitivi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.