Coronavirus, SUA ridică alerta de călătorie: „Nu mergeți în China”

Departamentul de Stat al SUA a ridicat alerta de călătorie la 4 , iar într-o notă de pe site a avertizat că „nimeni nu trebuie să călătorească în China, din cauza noului coronavirus identificat în Wuhan”.

Citește și Coronavirus, primele două cazuri confirmate în Italia: sunt turiști chinezi

Departamentul de Stat cere întregului personal guvernamental  să amâne călătoriile în China din cauza epidemiei care a dus la 213 de decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.