Coronavirus SUA, record de decese într-o singură zi: 163

Cel puțin 163 de persoane au murit de coronavirus în Statele Unite în ultimele 24 de ore, cel mai grav număr din țară de la izbucnirea epidemiei. Până în prezent au fost constatate 52.976 de cazuri de infecții.

Citește și Coronavirus, care sunt persoanele cele mai expuse riscului Covid-19

În ciuda acestui fapt, președintele Trump este optimist: „Deja începem să vedem lumina la capătul tunelului”. „Scopul nostru este să redeschidem țara, lucrăm pentru ca Paștele să fie un termen limită”, a adăugat el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.