Coronavirus SUA, record de decese: 1.169 de morți într-o zi

Coronavirus SUA, record de decese: 1.169 de morți într-o singură zi

Cu 1.169 de victime în ultimele 24 de ore, Statele Unite au cel mai trist record  de victime într-o zi de la începutul pandemiei, depășind recordul italian de 969 de decese din 27 martie. SUA are în prezent 243.453 de cazuri pozitive, mai mult decât dublul Italiei înregistrând aproximativ 6.000 de morți, potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins.

Coronavirus, un cardinal chinez acuză Beijing: „Partidul Comunist Chinez este vinovat de pandemie”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.