Coronavirus, SUA: peste 732 de mii de cazuri și aproape 39 de mii de decese

Numărul deceselor coronavirusului din Statele Unite a crescut cu 1.891 de cazuri în ultimele 24 de ore, ajungând astfel la 38.664, a anunțat  Johns Hopkins University, subliniind că infecțiile confirmate sunt de 732,197. Prin urmare, SUA este țara cea mai afectată de numărul de cazuri și decese.

Coronavirus, aproximativ 37 de mii de cazuri în Rusia. Moscova, medicamente gratuite

În Europa s-au înregistrat până acum peste 100.000 de morți, două treimi din 157.539 de victime din întreaga lume.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.