Coronavirus SUA, peste 7 mii de victime, Trump spune NU blocajului total: ” Italia și Spania au o problemă mai mare”

Un alt record trist. Numărul deceselor cauzat de coronavirus în Statele Unite a depășit 7 mii , cu o creștere de peste o mie de decese într-o singură zi. Cazurile pozitive constatate în toată țara sunt 274 mii. New York este statul cel mai grav afectat : 3.000 de morți, dublu față de acum trei zile.

În ciuda situației dramatice, Donald Trump, deși îndemnat de unii dintre colaboratorii săi, nu dorește să impună o „închidere” a țării, în stilul țărilor Italia și Spania: „Decizia impunerii restricțiilor rămâne la alegerea fiecărui guvernator de stat”, a spus Donald Trump – care exclude o ordine națională, în ciuda presiunilor din partea experților care colaborează cu Casa Albă, cum ar fi Anthony Fauci.

O altă victimă a coronavirusului care dă fiori: o fetiță de numai 5 ani a murit la spital

“În Italia și Spania este altceva – a adăugat el – ei au o problemă mai mare”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.