Coronavirus, SUA: peste 55.000 de decese

Până la acestă oră s-au înregistrat cel puțin 55.118 de decese coronavirus  în Statele Unite, cu cel puțin 972.969 cazuri de infectați, raportează  Universitatea Johns Hopkins  în actualizarea numărului de decese de la Covid-19. În SUA astăzi s-au înregistrat  7.184 de noi cazuri noi și 237 de decese.

El Salvador : Imagini șocante dintr-o închisoare cu măsurile luate împotriva deținuților

În aceste zile există cei care au tras o sumă dramatică cu numărul victimelor americane în războiul din Vietnam, care au fost de 58 de mii.

Un enorme meteorit a străbătut cerul din Peru: panică între locuitori VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.