Coronavirus, SUA: peste 400 de morți și 34 de mii de cazuri

Cel puțin 413 persoane au murit în Statele Unite din cauza infecțiilor coronavirusului. Acest lucru a fost raportat de CNN, care – pe baza datelor din state individuale și agenții federale – vorbește despre cel puțin 34276 de cazuri de Covid-19 în Statele Unite.

Citește și Bilanțul coronavirusului în lume: 340 de mii de cazuri și peste 14.700 de decese

Primul caz a fost raportat pe 21 ianuarie: era un bărbat din Washington care se întorsese din China. De atunci, cel mai mare  număr s-a înregistrat în New York, cu 114 morți, urmat de statul Washington, cu 95 de victime și California cu 32.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.