Coronavirus SUA, peste 300 de mii de cazuri. Trump: „Ne așteaptă săptămâni dificile”

Numărul de cazuri de coronavirus  confirmate în Statele Unite a crescut până la 300 de mii. Numărul deceselora ajuns la peste 8.000. Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a avertizat în cadrul unui briefing la Casa Albă că „urmează cele mai dificile săptămânile pentru țară”.

În timpul conferiței, Trump a subliniat că „din păcate vor exista și alte decese” legate de Covid-19, dar mai devreme sau mai târziu „trebuie să redeschidem țara ” și să ”ne întoarcem cât mai curând  la muncă”.

Coronavirus, Trump s-a răzgândit și interzice exportul de măști și mănuși

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.