Coronavirus, SUA: peste 3.000 de decese și peste 164 de mii de infectați

Numărul de decese cauzate de coronavirus în Statele Unite a depășit numărul 3.000. Totalul este de 3.170, conform Universității Johns Hopkins. Statele Unite este țara cea mai afectată de Covid-19 în numărul de bolnavi.  Mai precis, 164.600 de persoane au contractat virusul, dublu față de cei înregistrați în China și unde a explodat epidemia prntru prima dată.

Citește și Israel: doi paramedici, un evreu și un musulman se roagă împreună împotriva Coronavirusului

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.