Coronavirus, SUA: peste 2500 de decese și 143 de mii de cazuri

În Statele Unite continuă să crească numărul de decese și cazurile de Coronavirus. Conform celor mai recente date de la Centrul de Resurse Coronavirus al Universității Johns Hopkins, până la acestă oră s-au înregistrat 2572 de decese și 143.532 de cazuri . Statele Unite a confirmat este țara care a înregistrat cel mai mare număr de cazuri Covid-19 până în prezent.

Cel mai mare număr de victime, 896 a fost înregistrat în statul New York, cu 776 în orașul New York,  potrivit aceea și surse care  actualizează progresul epidemiei la nivel mondial în timp real. Vindecatele sunt 4856.

Citește și Coronavirus, Trump: ”Fără acțiunile mele în SUA, riscăm 2,2 milioane de morți”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.