Coronavirus, SUA “peste 137.000 de decese până în luna august”

SUA.Un model matematic dezvoltat de Institute for Health Metrics and Evaluation (Ihme) de la University of Washington prevede că până în una august vor exista peste 137.000 de decese coronavirus în Statele Unite. Creșterea deceselor ar fi cauzată de mobilitatea sporită a americanilor, o consecință a numărului tot mai mare de state care relaxează treptat măsurile de izolare a virusului. Specialiștii IHME au folosit și datele de urmărire anonime obținute de pe smartphone-uri.

“Dacă nu se accelerează testarea, urmărirea contactelor, izolarea persoanelor testate pozitiv și utilizarea pe scară largă a măștilor în public, va exista o creștere semnificativă de noi infecții”, a spus el. a explicat Dr. Christopher Murray, directorul IHME.

Pacienți uciși de aparatele respiratorii și NU de Covid. Cuvintele șocante ale unei asistente din New York / VIDEO

Înlăturarea măsurilor restrictive a început în unele state la sfârșitul lunii aprilie, Carolina de Sud și Georgia conducând lista, introducând unele dintre măsurile mai radicale. Până la sfârșitul acestei săptămâni, aproape toate statele din Uniune vor relaxa restricțiile.

Conform datelor de la Universitatea Johns Hopkins, până în prezent s-au înregistrat peste 1.329.700 de cazuri de coronavirus în Statele Unite, cu cel puțin 79.528 de decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.