Coronavirus SUA, o fetiță de 12 ani se luptă între viață și moarte: „Nu suferea de nicio altă boală”

Coronavirusul a ajuns în Statele Unite și sperie milioane de americani. O fetiță de doar 12 ani din  Atlanta, este internată în spital și „lupta între viață și moarte “, potrivit rapoartelor de la CNN, citând vărul fetiței. Micuța Emma s-a îmbolnăvit de pneumonie pe 15 martie și a fost rezultată pozitiv  la Covid19 vinerea trecută.

Citește și Coronavirus, SUA: peste 400 de morți și 34 de mii de cazuri

Justin Anthony a mai declarat postului CNN că respiră cu ajutorul unui aparat pulmonar încă de sâmbătă iar starea ei este în prezent este stabilă. CNN subliniază că micuța Emma nu suferea de nicio altă boală, nu fusese în străinătate de recent și nu este clar cum a primit virusul. Purtătoarea de cuvânt a spitalului, Jessica Pope, a spus că fata „rămâne în carantină în terapie intensivă”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.