Coronavirus, SUA: mai mulți morți decât atacul din 11 septembrie

În Statele Unite au murit 3,178 de persoane cu  coronavirus , un număr mai mare de victime decât atacul din 11 septembrie 2001. Potrivit Washington Post , numărul deceselor provocat în atacul celor două turnuri gemene a fost depășită de pandemia Covid-19.

Cea mai mare tragedie modernă din Statele Unite, atacul asupra Turnurilor Gemene din New York unde au murit 2.974 de oameni. Datorită Coronavirusului, acest număr a fost deja depășit într-un timp foarte scurt. : Numărele victimelor și a infecțiilor este înfricoșător: 914 decese, 38.087 de cazuri pozitive.

Citește și Crimă-sinucidere în Anglia: un bărbat și-a ucis soția, cele două fiice și câinele după care s-a sinucis

Guvernatorul democrat Andrew Cuomo încearcă să gestioneze ferm situația de urgență cu care se confruntă spitalele. “Acesta este momentul în care politica ar trebui să fie lăsată deoparte”, a spus   într-o  conferință de presă. Conform estimărilor, New York va pierde între 10 și 15 miliarde de dolari în timpul pandemiei . Conform proiecțiilor de infecții orașul ar putea depăși cu mult Lombardia și Wuhan . În acest moment există o rată de creștere cu + 30%.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.