Coronavirus, SUA: mai mult de un deces pe minut, iar Trump vrea să-l concedieze pe Fauci

Coronavirus, SUA: mai mult de un deces pe minut, iar Trump vrea să-l concedieze pe Fauci

Statele Unite depășesc 22.000 de decese și 555.313 cazuri pozitive. În ultimele 24 de ore au murit 1.514 persoane. Statele Unite sunt cele mai lovite din lume, unde s-au înregistrat  1.850.527 de cazuri de contagiune cu Covid-19. Urmează Spania (166.831), Italia (156.363), Franța (133.670), Germania (127.854), Marea Britanie (85.208), China (83.523), Iran (71.686), Turcia (56.956) și Belgia (29.647).

Coronavirus, consilierul lui Trump recunoaște: „Dacă am fi luat măsuri mai devreme, am fi putut salva multe vieți”

Președintele Trump și-a exprimat public nemulțumirea cu privire la Anthony Fauci, expertul guvernului american în domeniul bolilor infecțioase, după ce medicul a subliniat că, dacă țara ar fi fost închisă mai devreme, multe vieți ar fi putut fi salvate.  Trump a publicat pe Twitter  o postare care s-a încheiat cu expresia „Time to #FireFauci” („Este timpul de l-a concedia Fauci”) Președintele a arătat deja o iritare persoanlă față de Fauci, dar mesajul de pe Twitter ar fi cel mai explicit semnal prezentat public.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.