Coronavirus, SUA autorizează utilizarea medicamentului împotriva Ebolei “Remdesivir”

Statele Unite au autorizat utilizarea medicamentului anti-Ebola numit „Remdesivir” pentru a trata coronavirusul. Acest lucru a fost anunțat de președintele Donald Trump. Medicamentul a fost aprobat cu procedura de urgență de către FDA, agenția care reglementează comercializarea medicamentelor în Statele Unite.

Marea Britanie, studiul de șoc: “Unul din trei spitalizați moare, este letal ca și ebola”

FDA a autorizat utilizarea medicamentului care scurtează timpii de recuperare pentru pacienții cu coronavirus, conform studiilor efectuate în Statele Unite. “Sunt fericit să raportez că Gilead a obținut autorizația urgentă de la FDA pentru a utiliza remdesivir”, a declarat Trump la Casa Albă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.