Coronavirus, SUA: „Amenințare fără precedent la sănătatea publică”

SUA: Potrivit lui Nancy Messonier, directorul bolilor infecțioase din Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor din Statele Unite, cu coronavirusul „ne confruntăm cu o amenințare fără precedent pentru sănătatea publică”.

Citește și Virus, primul copil infectat în Germania: numărul de cazuri confirmate crește la șase

Acest lucru a fost declarat prin decizia guvernului american de a declanșa miercuri carantina obligatorie pentru americanii evacuați de la Wuhan.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.