Coronavirus SUA: a început al doilea val de epidemie ?

Alarma în SUA a început după creșterea numărului de cazuri în multe state: coronavirusul nu a dispărut și dacă oamenii nu respectă regulile, este posibil să fie necesare noi închideri.

Vorbind la CNBC în această dimineață, profesorul William Schaffner de la Școala de Medicină a Universității Vanderbilt a spus că “cel de-al doilea val a început deja. Redeschidem țara, dar multe, prea multe persoane nu respectă distanța socială și nu poartă măști”.

Ce se întâmplă cu Trump? Are probleme să bea un pahar cu apă și că coboare o rampă / Video

„Mulți oameni pur și simplu nu acordă atenție și acest lucru va duce la o răspândire mai mare a virusului”, a adăugat el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.