Coronavirus, SUA: 1858 morți și 112 mii de infectați

1.858 de oameni au murit din cauza coronavirusului în Statele Unite. Acest lucru este raportat de CNN pe baza datelor furnizate de sistemul de sănătate. Numărul persoanelor infectate a cescut la  111.980.

Citește și Coronavirus, aproape 5.700 de decese și 72.200 de infecții în Spania

Focarul s-a răspândit în toate cele 50 de state. După ce Rhode Island a anunțat numărul de decese pentru Covid-18. Doar în trei state , Hawaii, Virginia de Vest și Wyoming, până la acestă oră nu s-au înregistrat decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.