Coronavirus SUA: 152 de decese și peste 10.000 de cazuri

Peste 10.000 de cazuri și 152 de decese, acestaeste bilanțul la ora actuală al pandemiei coronavirusului din Statele Unite. Conform celor mai recente date furnizate de Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor, există 10.259 de cazuri de infecții în toate cele 50 de state americane.

Citește și Coronavirus, 9.020 de decese în lume, majoritatea în Europa

Între timp, Departamentul de Stat urmează să-i invite pe americanii aflați în străinătate să se întoarcă în Statele Unite, cu un aviz de călătorie de nivel 4, cel mai grav așteptat, din cauza urgenței coronavirusului global.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.