Coronavirus, studiu Harvard: spitalele din Wuhan erau aglomerate deja din octombrie anul trecut

Imaginile fotografiate din satelit care arată o creștere a numărului de mașini în parcările marilor spitale din Wuhan începând cu toamna trecută sugerează că coronavirusul ar fi putut fi prezent cu câteva luni înainte ca autoritățile chineze să recunoască boala.

Acest lucru rezultă dintr-un studiu realizat de Harvard Medical School. În aceeași perioadă pe web,  persoanele au căutat de mii de ori cuvintele „diaree” și „tuse”.

Școlile din Filipine se vor deschide doar după vaccinul împotriva Covid-19

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.