Coronavirus, studiu american: pandemia va continua alte 18-24 de luni

Pandemia de coronavirus va dura 18-24 luni , sau până când  60-70% din populația lumii va contract boala, si un vaccin ar putea ajuta , dar nu mai repede de 2021. Aceasta este previziunea „Center for Infectious Disease Research and Policy” al Universității din Minnesota, potrivit celor raportate de CNN. “Acest lucru nu se va opri până când 60-70% din populație este infectată”, spune directorul centrului.

Marea Britanie, studiul de șoc: “Unul din trei spitalizați moare, este letal ca și ebola”

„Nu se va termina curând” – Mike Osterholm, care este și el printre autorii studiului, explică de fapt: „Ideea care se va încheia în curând va contesta microbiologia”. Savantul, un epidemiolog de la Harvard School of public health și un alt autor al studiului, Marc Lipsitch, a subliniat că „pe baza tendinței ultimelor pandemii antigripale, aceasta va dura probabil între 18 și 24 de luni”.

Marea Britanie, studiul de șoc: “Unul din trei spitalizați moare, este letal ca și ebola”

„Vaccinul nu înainte de 2021” – În această perioadă, cei doi savanți clarifică, „imunitatea efectivelor se dezvoltă treptat în populație”. În ceea ce privește posibilitatea vaccinului, ei specifică, „probabil că nu va fi disponibil până la o dată necunoscută în 2021”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.