Coronavirus, strategia în Yemen: șiiții îi împușcă pe infectați

Persoanele infectate cu Coronavirus în Yemen riscă să fie împușcați mortal de șiiti. Se pare că strategia lor de oprire a contagiunii implică executarea persoanelor care au contractat virusul. Propunerea a pornit de la milițienii Houthi, în zonele pe care le controlează, printr-un videoclip care circulă pe internet.

Imaginile îngrozitoare a fost transmis și de al-Arabiya , un simpatizant al coaliției militare șiite condusă de Arabia Saudită. Un militant, în imagini, spune: „Cea mai bună metodă a noastră este să-i omorâm pentru a-i salva pe alții . Nu există leac, nu există carantină și nicio altă metodă aplicabilă, numai gloanțe “. În Yemen, ca și în Iran și în alte țări din Orientul Mijlociu, tipărirea și distribuirea ziarelor a fost suspendată pentru a preveni răspândirea Coronavirusului, potrivit purtătorilor de cuvânt.

Coronavirus, peste două milioane de persoane infectate în întreaga lume

Cu toate acestea, ONU a cerut Yemenului să oprească guerilele pentru a se concentra asupra eradicării coronavirusului. Organizația ar dori ca părțile în conflict să respecte acordul , subliniind pericolele asociate cu pandemia, având în vedere expunerea populației la infecție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.