Coronavirus, stocuri de hârtie igienică într-o autoutilitară: trei arestări

În mijlocul unei situații de urgență coronavirus și în unele țări hârtia igienică este pe cale de dispariție. Nu numai că rafturile au fost golite și supermerketurile aglomerate  pentru a apuca un ultim sul de hârtie, dar mai sunt și cei care o fură ! 😆  În Marea Britanie , după cum afirmă poliția Essex prin canalele sale de socializare, trei persoane au fost arestate în urma unui jaf: într-o utilitară a fost găsită o adevărată comoară de ….. hârtie igienică sau cum se mai spune pe la noi ”curpapir”

Citește și Coronavirus, în Spania, cazurile cresc cu repeziciune: 24.926de infecții și 1.326 de decese

Conform Mirror , poliția i-a încătușat pe horți după ce agenții au găsit multe suluri furate într-o autoutilitară după ce  supermarketurile din toată țara au rămas din această marfă primară. Și dacă pe la noi prin magazine rămânem fără ouă și făină  în magazinele anglo-saxone, lipsa hârtiei igienice este cea care declanșează panica în timpul unei pandemii, în ciuda faptului că furnizorii se asigură aprovizionarea. Hoții probabil au crezut că speculează prețul așa cum s-a întâmplat pentru gelul de dezinfectant și măști.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.