Coronavirus, statul New York declară stare de urgență

Coronavirus, statul New York declară stare de urgență

Andrew Cuomo declară stare urgența în statul New York pentru coronavirus. Guvernatorul a criticat apoi Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor pentru testarea lentă.

În statul New York, 4.000 de persoane se află în carantină și 44 sunt rezultate pozitive.

Citește și Coronavirus, profeția lui Sylvia Browne: „Epidemie gravă în 2020”

Statele Unite nu au dorit să utilizeze, nici măcar temporar, testul coronavirus dezvoltat de Organizația Mondială a Sănătății și expediat în aproape 60 de țări. Indiscreția este relansată de ziarul Politico. Potrivit experților, incapacitatea de a efectua teste a favorizat răspândirea virusului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.