Coronavirus Statele Unite, explozie de infecții: mai mult de 8.000 în câteva ore

SUA a devenit a treia țară din lume după numărul de infecții de coronavirus după China și Italia și înaintea Spaniei și Germaniei. Cifra referitoare la numărul total de infectate este de 32.356 și includ  persoanele care sunt în prezent pozitive, vindecate și care au murit cu virusul. Pentru America, aceasta este cel mai mare număr înregistrată vreodată, ținând cont de faptul că,  cu o zi înainte a avut o ușoară îmbunătățire.

Citește și VIDEO / Rusia a răspuns prompt cererii de ajutor a Italiei: primul avion a aterizat la Roma

Cel mai afectat stat este, fără îndoială, cel din New York, cu 15.801 de cazuri (aproape 10.000 în capitală) cu o creștere de 5.429  . O creștere mai mult decât dublată față de o zi înainte, când se numărul era  1.974. În acest sens, guvernatorul Cuomo i-a cerut lui Trump să nationalizeze achiziționarea de materiale medicale și armatei pentru a construi spitale temporare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.