Coronavirus, starea de urgență din Spania s-a prelungit până pe 24 mai

După zile de negocieri dificile și confruntări amare cu partidele, parlamentul spaniol a aprobat prelungirea stării de urgență până la 24 mai. PP și partidul de extremă dreapta Vox care s-au opus  prelungirii stării de urgență, până la urmă s-au abținut.  Și independenții catalani din Izquierda Republicana au fost împotrivă.

Coronavirus, în Spania 70% din noile cazurile sunt cadre medicale

Cu toate acestea, guvernul lui Pedro Sanchez a putut conta pe sprijinul lui Ciudadanos și al altor partide locale mai mici.

Trump vrea să picteze negru zidul de la granița cu Mexic: 500 de milioane de dolari

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.